HALLO,

MIJN NAAM IS ORSOLYA “ ORSI ” ASZTALOS EN KOM UIT HONGARIJE. IK ZET PIERINGS BIJ TATTOO RESPECT ALKMAAR EN HEB IN VERSCHILLENDE TATTOO SHOPS VERSPREID OVER DE HELE WERELD ALS PIERCER GEWERKT ZOALS: NEDERLAND, HONGARIJE EN DUITSLAND.

IK HEB MEER DAN 15 JAAR ERVARING OP HET GEBIED VAN PIERCER. IK ZET GRAAG ALLE SOORTEN PIERCINGS BEHALVE INTIEME PIERCINGS BIJ MANNEN.

GEINTERESSEERD IN MIJN WERK?  BEZOEK DAN MIJN PORTFOLIO OP DEZE PAGIA OF VIA ONZE FACEBOOKPAGINA: WWW.FACEBOOK.COM/THEPIERCINGS

WIL JE EEN MOOIE PIERCING LATEN ZETTEN?  KOM DAN IN DE SHOP LANGS OM JE NIEUWE PIERCING TE BESPREKEN. IK STA VOOR JULLIE KLAAR!

HOPELIJK TOT SNEL!

GROETEN, ORSI

Hoi hoi,

Ik ben Ferenc ” Ferry ” Fazekas en kom uit Hongarije. Ik zet piercings bij Tattoo Respect Alkmaar en heb in verschillende tattoo shops verspreid over de hele wereld gewerkt. Ik doe dit al sinds 1995 en heb meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied. Ik zet alle soorten piercings van de oren tot de intieme piercings. Wil je graag een mooie en goed gezette piercing, heb je last van een piercing of is deze niet goed gezet? Kom dan langs bij Tattoo Respect Alkmaar en ik zet je nieuwe piercing of los je probleem op. Koffie en thee staan klaar.

Groeten, Ferry

Facebook